FLASHSONDAZH

Cilin do të votoni për kryebashkiak të Tiranës më 14 Maj 2023?

View Results

Loading ... Loading ...
HOROSKOPI

 Mësoni opsionin e ri të Instagram

Që prej vitit 2010 kur u lëshua, Instagrami ka bërë histori duke i lejuar përdoruesit e vet që të ngarkojnë foto dhe krahas të vendosin një përshkrim të shkurtër.Por tashmë, me një opsion të ri, të quajtur “Notes” përdoruesit mund të shpërndajnë postime që përmbajnë emoji dhe tekst deri në 60 karaktere. Ajo që e bën të rëndësishëm këtë opsion është që...

Lexo më shumë
SONDAZH

Cilin do të votoni për kryebashkiak të Tiranës më 14 Maj 2023?

View Results

Loading ... Loading ...
HOROSKOPI

 FACT - CHECKING & ANALIZA
SPORT