Allegrit i ikën zari nga shpenzimet e “ish”-it, për çfarë e ka denoncuar

2 javë më parë

Massimiliano Allegri dhe Claudia Ughi po përballen në gjyq mes tyre. Trajneri i Juventusit kishte kërkuar më parë që të ulte ccekun që do të jepte për djalin e tyre, nga 10 mijë euro, në 5 mijë euro në maj.

Allegri e bëri këtë kërkesë gjatë kohës që kishte ikur nga Juventusi, me justifikimin se ishte pa punë. Gjykata nuk e pranoi kërkesën e tekniku italian.

Tashmë Allegri e ka denoncuar Claudian me pretekstin se paratë që jep për djalin ajo i shpenzon për gjëra personale, ose për shkollimin e vajzës së madhe, që ajo nuk e ka nga raporti i tyre i mëparshëm.

Të ngjashme