Mediat fqinje shprehen se këtë vit në Eurovizion do jenë dy këngëtarë me origjinë greke, një ndër ta është përfaqësuesja e Shqipërisë, Anxhela Peristeri

Mediat fqinje shprehen se këtë vit në Eurovizion do jenë dy këngëtarë me origjinë greke, një ndër ta është përfaqësuesja e Shqipërisë, Anxhela Peristeri

Në Roterdam po bëhen përgaditjet e fundit për Eurovision dhe numërimi ka filluar. Stefania Lymperakaki do të përfaqësojë Greqinë me këngën “Kërcimi i fundit” dhe përgatitjet janë të nxehta!  Ndërsa në gjysmëfinalen e dytë do të shohim një tjetër këngëtare me origjinë greke. Kjo është Anxhela Peristeri e cila do të përfaqësojë Shqipërinë. ...

Faqe 1619 nga 1624 1 1 618 1 619 1 620 1 624

TË FUNDIT