“Pse shikon, pse nuk shikon”, sherri Tuchel-Conte si muhabet shqiptarësh (VIDEO)

2 muaj më parë

Antonio Conte dhe Thomas Tuchel u përplasën gjatë dhe pas derbit Chelsea-Tottenham. Gjermani e komentoi më pas atë që ndodhi dhe kërkoi të mos fryhej shumë.

“Mendova se kur i jep dorën tjetrit e shikon në sy, kurse ai mendon ndryshe. Nuk ishte e nevojshme ajo që ndodhi, por ka shumë gjëra që nuk janë të nevojshme. Është emocionale, futboll.

Nuk kemi pse e nxehim më shumë. Jemi trajnerë emocionalë në fushë dhe kaq. Nëse takohemi më vonë, ok, nesë jo, sërish ok. Hajde djema, është diçka mes dy konkurrentëve dhe asgjë e keqe nuk ka ndodhur”.

Të ngjashme